Kerstmarktcruise
KERSTMARKTCRUISE 4 DAGEN           va. 139,-
Luik, Maastricht, Valkenburg met de MS PRINCESS

Wilt u altijd al eens meerdere kerstmarkten bezoeken maar ziet u op tegen de drukte van de reis? Dan is een kerstmarktcruise misschien de perfecte combinatie voor u. Tijdens de reis heerlijk relaxt aan boord van de Ms Princess onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd en daarbij genoeg tijd om in Luik en Valkenburg de kerstmarkten te bezoeken en Maastricht te ontdekken.. Geen stress, geen files, kortom ideaal.

Fitál heeft voor u een interessante aanbieding!
             

                                                                                   
Programma Fitál Vakanties, Wintervakanties 2018, Cruisevakantie België-Nederland. Tekst internetpagina Fitál Vakanties
Informatie en reserveren : Klik op    https://wintervakanties.fital.nl/wintervakantie/4-dagen-cruise-kerstmarkten-belgie-nederland

Uw vakantie van dag tot dag
1e dag Luik
Per touringcar naar Luik waar u vanaf 16.00 wordt verwelkomd door ons personeel aan boord van de feestelijk versierde MS Princess. Na het diner raden wij u aan om de kerstmarkt in het prachtige centrum van Luik te bezoeken.

2e dag Luik - Maastricht
De hele ochtend ligt het schip nog in Luik zodat u alle tijd heeft om de Kerstsfeer bij onze zuiderburen op te snuiven. De kerstmarkt van Luik is niet alleen de oudste kerstmarkt van heel België, het is ook nog eens een van de grootste. Deze kerstmarkt telt maar liefst 200 chaletjes waar je alles kan kopen wat met kerst te maken heeft. In het historische centrum vindt u tal van bezienswaardigheden zoals de Place Saint Lambert, het paleis van de Prins Bisschoppen , het moderne Station en de Trappen van Bueren.
Na de lunch vaart het schip naar Maastricht. Tijdens deze toch passeert u tevens enkele sluizen, een bijzondere belevenis. Aan het eind van de middag meert het schip af in Maastricht, op loopafstand van het centrum.

3e dag Maastricht
In Maastricht kunt u genieten van de ‘zuidelijke flair’ van de oudste stad van Nederland. Maastricht, gelegen aan de voet van de Sint-Pietersberg, heeft een rijke historie met op bijna iedere hoek een ander karakter. Daarnaast is Maastricht een gezellige en sfeervolle stad, met gezellige winkels, warenhuizen en boetiekjes om alvast wat kerstinkopen te doen! Naast de vele winkels kunt ook genieten van de vele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft. Het stadhuis en het Vrijthof vormen daarbij een van de belangrijkste blikvangers.

4e dag Maastricht - Valkenburg
Na uw laatste ontbijt en na het afscheid van uw mede passagiers zult u van boord van de MS Princess gaan, waarna we naar Valkenburg rijden voor een bezoek aan de leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland. Kom naar de Gemeentegrot, de gangen van de grotten zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluwelengrot en de Mergelrijkgrot zijn leuke kerstmarkten! In de loop van de middag vertrekken we uit Valkenburg en boordevol indrukken en met Kerstinkopen keren we huiswaarts.
Om nautische redenen kan het voorkomen dat er eventueel noodzakelijke wijzigingen in het vaarprogramma zijn dit geeft geen recht op enige tegemoetkoming.

Mps. Princess
De “Princess” werd in 2010 geheel gerenoveerd en combineert hoogstaand comfort en knusheid op een unieke wijze. Of u nu aan de prachtige bar plaatsneemt, in de lounge of in het gezellige restaurant, u zult zich snel thuis voelen aan boord van dit schip. Het schip heeft een capaciteit van 96 passagiers in 48 buitenhutten, die verspreid liggen over twee dekken; hoofddek en bovendek. Enkele hutten liggen aan de achterzijde van het schip dicht(er)bij de machinekamer. De hutten bieden ongeveer 10,5m² aan ruimte en zijn volledig ingericht met televisie, telefoon, mini safe, haardroger en airconditioning. Vanzelfsprekend beschikt iedere hut over zijn eigen douche met faciliteiten. Van de 2 aparte bedden wordt overdag een zit mogelijkheid gemaakt.
Algemene informatie: 48 hutten (10,5 m²)   96 passagiers

Vertrekdata 24 november            € 139                              
Inclusief
2 persoons hoofddek standaard economy (achter bij motor)
Aan boord volpension
Havengelden en taxen
Bus transfers zoals genoemd in programma

Fitál begeleiding (Ellis Groenendijk)

Smakelijk verzorgd
(van diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag)
Warm of koud lunchbuffet
3 of 4 gangen diner
Welkomst en Captainsdiner
’s middags gratis koffie en thee aan boord
’s avonds snack tussen 22.00 en 23.00 uur

Toeslagen hut
2 persoonshut Hoofddek             € 50 p.p.
2 persoonshut Bovendek             € 100 p.p.
1 persoonshut Hoofddek             € 130 p.p.

Opstapplaatsen
Rotterdam, P+R Metrostation Capelsebrug         
Alblasserdam: SnelleVliet - van Hennaertweg 4 (2952 CA)           
Nuland: Hotel van der Valk - Rijksweg 25 (5391 LH)        

Niet inbegrepen
Niet genoemde maaltijden en evt. entrees
Verzekeringen
Fooiengeld aan boord (meer informatie staat in de reisbescheiden die u voor uw vakantie ontvangt)

Reserveringskosten € 19,50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking