NIEUWSBRIEF Wandelvakanties 2017
Wandelvakanties 2017 met Fitàl Vakanties - ​begeleiding Ellis Groenendijk

Vraag de wandelflyer 2017 aan bij www.fital.nl of neem contact op met Ellis Groenendijk
          Alle onderstaande wandelreizen zijn met gegarandeerd vertrek12 dagen Dolomieten (Italië)                                               TOPPER  
      
Na ruim 10 jaar fantastische wandelreizen kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen. Het populaire familiehotel Zum Löwen in Rodeneck, waar vele gasten al meerdere jaren terugkeren, vormt het uitgangspunt voor onze ontdekkingsreis door de Dolomieten. De Drei Zinnen, Rodeneckeralm, Seiseralm of een verstopt dorp in het Pustertal, we kunnen werkelijk alle kanten op. De wandelingen en gebieden bieden enorm veel afwisseling. Ruige bergen, lieflijke almen, prachtige vergezichten, edelweiss, kortom een reis die u niet snel zult vergeten.
 
Vertrek: 26-6 vanaf € 895 p.p.
 
Busvakantie
Wandelniveau 2        `
  
 
           

                                                                                   
  
8 dagen Kleinwalsertal (Oostenrijk)                                    VERRASSEND 

Het Oostenrijkse Kleinwalsertal, door bergen ingesloten en slechts vanuit Duitsland bereikbaar, is een prachtig dal met ruim 150 km fantastische wandelwegen en paden. Door gebruik te maken van de plaatselijke wandelbussen en een Bergbahnticket (beide inclusief) bieden wij u een zeer gevarieerd wandelprogramma in Oostenrijk en Duitsland. Geniet van de oneindige dalen, vergezichten vanaf de vele bergtoppen, kabbelende beekjes en de ruige Breitachklamm. U verblijft in het populaire hotel Fröhsinn*** in Langenwang.

Vertrek: 12/06 vanaf 799 p.p.

Vliegvakantie. Vlucht vanaf Eindhoven naar München.
Wandelniveau 2        `
  
                                                                                  
  
8 dagen Kreta (Griekenland)  
                                             
Beleef het pure en onbekende Kreta. U verblijft in het zeer authentieke Griekse dorp Chora Sfakion in het knusse en zeer gastvrije hotel Xenia. Geniet van de verrukkelijke maaltijden die met verse  producten en veel zorg worden bereid. Wij waren op slag verliefd op dit idyllische stekje. De wandelingen zijn over de rotsachtige kustpaden en door een aantal beroemde kloven zoals de Samaria en Imbroskloof. 
 
Vertrek: 12/05 vanaf € 795 p.p.
 
Vliegvakantie. U vliegt van Amsterdam naar Chania.
Wandelniveau 2/3     `
  

                                                                                  
  
    
8 dagen Algarve (Portugal)                                                  NIEUW     
                  
De Algarve, de zuidelijkste regio van Portugal, is een verrassende wandelbestemming. Hoge kliffen en leistenen grillige rotsen met spectaculaire uitzichten op zee, boerenlandschappen vol met fruitbomen, u vindt het allemaal in de Algarve. Het heerlijke klimaat en gastvrije bevolking maken deze reis compleet. U verblijft in het prettige ****hotel Maritur in Sao Rafael, gelegen op 3 km van het centrum van Albufeira. U wandelt in het gebied tussen Faro en het meest zuidelijke punt van Portugal door natuurgebieden, kustpaden en strand en lieflijke Portugese dorpjes. Een bezoek aan het natuurpark bij Monchique mag tijdens deze reis natuurlijk niet ontbreken. 
 
Vertrek: 30/09 vanaf € 799 p.p.
 
Vliegvakantie. Vlucht van Rotterdam naar Faro.
Wandelniveau 2        `